Kengëtarja kanadeze, Celine Dion më 21 nëntor do të lansoj albumin e saj me te ri në gjuhen angleze, te cilin momentalisht eshte duke e incizuar ne Las Vegas.

Deri me tani, nuk eshte bere e ditur se kush do jene producentet e albumit e as titulli I tij, por kuptohet se Celine do ti mbetet besnike stilit te saj pop. Po ashtu, ne fillim te vitit 2012, Celine do te lansoj edhe albumin ne frengjisht, kurse adhuruesit do ta shohin dhe degjojne live ne vititn 2013.

Albumi I saj I fundit, “Taking Chances”, I cili eshte lansuar kater vite me pare, eshte shitur ne 3.5 milion kopje ne mbare boten. Celine Dion nderkohe eshte shperngulur ne Las Vegas ku ne nje kazino, ne tri vite te ardhshme, do te realizoj 210 koncerte.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here