Krijuesja e hitit “My Heart Will Go On”, është e fiksuar pas këpucëve dhe ka pranuar se ajo nuk mund të rezistojë pa shtuar koleksionin e saj kur shkon në shoping.

Nëse keni 600 palë këpucë mendoni se jeni adhurues i tyre? Unë kam diku rreth 3000.

Por, disa njerëz janë të fiksuar dhe përdorin drogë, kurse unë blej këpucë”, theksoi Dion.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here