Celine Dion imiton Rihanna-n Celine Dion është një legjendë e gjallë apo jo? Ylli ka pasur më shumë hite se sa ne që kemi pasur darka të nxehta dhe ende ka fansa të shumtë. Dhe të mos e përmendim që ajo është nënë e tre fëmijëve.

Për Celine, viti 2016 ka qenë një vit i vështirë. Burri me të cilin ishte e martuar për 21 vite Rene Angelil, vdiq dhe më pas vëllai Daniel dy ditë më vonë. Pavarësisht dhimbjes së saj, ajo është një ikonë e vërtetë.

Pavarësisht të gjithave, Celine ka arritur të kthehet në muzikë madje edhe të shkoj në Jimmy Fallon’s Show për të luajtur një lojë e cila quhet “Rrota e imitimeve muzikore”.

Shikoni këtë video do mahniteni:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here