Kanë nisur përgatitjet për festivalin “Çelësi muzkior” i cili këtë vit do të organizohet për të gjashtën herë radhazi.

Këtë vit do të ketë emra të njohur dhe këngëtarë të rinj në natën garuese të këtij festivali.

Ashtu si vitin e kaluar, artistët që jetojnë në Evropë do të kenë mundësinë të konkurrojnë në “Rinora 4” më 11 maj, ndërsa edhe artistët që jetojnë në Amerikë dhe Kanada do të jenë pjesëmarrës në këtë garë kënge.

Nata finale parashikohet të mbahet më 30 maj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here