Pas Belen edhe Cecilia Rodriguez zbarkon në ishull.

Ajo do të jetë në “L’Isola dei Famosi 9” që do të startojë në 26 janar në RadiDue.

Cecilia asnjëherë nuk e ka fshehur dëshirën e saj të madhe për të bërë emër dhe karrierë në botën e spektaklit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here