Ceca e veja e Arkanit është pyetur nëse do martohej sërish.

Këngëtarja ka dhënë një përgjigje interesante. “Veç e kam provuar dhe e kam parë se mundem. Gjërat e tilla njeriu nuk mund t’i ndalë. Dashuria është e çuditshme, është ndjenja më e fuqishme dhe më e bukura. Nuk mund të jap përgjigje direkte sa i përket kësaj pyetjeje. Mendoj që letra (dokumenti i martesës) nuk ka ndonjë vlerë. Ajo nuk e përcakton dashurinë”, ka thënë ajo për mediet serbe.6

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here