Cattrall rikthehet në vitet e ‘80-taYlli i serialit më të suksesshëm deri tani “Sex and the city”, Kim Cattrall është ‘rikthyer’ në vitet e ‘80-ta për të xhiruar edhe një skenë të serialit të famshëm.

Kim e cila luan rolin e Samantha Jones, ishte e veshur në rroba tipike të asaj kohe, dhe me flokë të “shashtisur” na ktheu prapa shumë vjet më parë.

Kush do ta shihte në këtë pamje do të mendonte se moda u rikthye, nëse nuk do ta dinin se po xhiroheshin disa skena të reja të serialit “Sex and the city”.

Kjo aktore e shumë kërkuar u bë e famshme dhe me filmat, “Porky’s”, dhe “Mannequin and Police academy”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here