Zeta-Jones thotë se ajo nuk i sheh si atraktivë meshkujt e rinj.

Aktorja 40-vjeçare, e cila është e martuar me aktorin 65-vjeçar, Michael Douglas, thotë se ajo kurrë nuk do të dilte me një më të ri se ajo, pasi ata janë shumë ‘egoistë’.

Catherine Zeta Jones shprehet se meshkujt e ri janë më të paanshëm, qejfli dhe më të vendosur. Nuk ka dyshim për këtë. Por ata janë po ashtu më shumë egoistë dhe narcisist. Kjo është arsyeja se pse ata kurrë nuk kanë rast të dalin me mua”.

“Kam nevojë për një mashkull i cili është i ndjeshëm dhe i kujdesshëm. Kam nevojë për dikë i cili është më superior ndaj meje dhe nga i cili mund të mësoj. Por kjo nuk do të thotë se unë i pëlqej meshkujt e moshuar dhe të shëndoshë”, ka thënë aktorja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here