Të gjithë sytë ishin mbi Catherine Zeta-Jones teksa ajo ecte në tapetin e kuq në premieren botërore të “Ushtrisë së babait në Londër”.  Ajo ka shkëlqyer me një fustan blu të guximshëm q zbulonte shumë nga shalët e saj. Magjepsëse dhe e bukur si gjithmonë dukej aktorja mes pensionistëve me fat.Të gjithë sytë ishin mbi Catherine Zeta-Jones teksa ajo ecte në tapetin e kuq në premieren botërore të “Ushtrisë së babait në Londër”.

Ajo ka shkëlqyer me një fustan blu të guximshëm q zbulonte shumë nga shalët e saj.

Magjepsëse dhe e bukur si gjithmonë dukej aktorja mes pensionistëve me fat.

Të gjithë sytë ishin mbi Catherine Zeta-Jones teksa ajo ecte në tapetin e kuq në premieren botërore të “Ushtrisë së babait në Londër”.  Ajo ka shkëlqyer me një fustan blu të guximshëm q zbulonte shumë nga shalët e saj. Magjepsëse dhe e bukur si gjithmonë dukej aktorja mes pensionistëve me fat.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here