Kolumbianja seksi Catalina Otalvaro ka zgjedhur plazhin ,respektivisht rrërën dhe bukurin e plazhit për të ekspozuar trupin e vet dhe ka pranuar se ndihet më së miri kur pozon nudo.

Kjo bukuroshe pothuajse nudo me disa lecka të brendshme në pjesët intime ka pozuar për magazinën Soho duke u rrokullisur në rrërën e plazhit.

Me një trup të mrekullueshëm dhe me pozat e saja e shtrirë ne rrërë ,me tango dhe me sytjena gati nudo adhuruesit dhe gjithë meshkujt i bën për veti duke i lënë madje gojë hapur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here