Dyshja e njohur e skenës tonë, Nora dhe Roberti, deri më tani pavarësisht profesioneve të ngjashme nuk janë parë shpesh në performanca të përbashkëta teksa tashmë po ndodh krejtësisht e kundërta.

Me kyçjen edhe të Robertit në këndim janë shtuar mbrëmjet e përbashkëta të dyshes e kështu ndodhi edhe ditët e fundit.

Ata kanë qenë të angazhuar në një turne koncertesh në SHBA teksa me këtë rast janë parë edhe mjaft të afërt.

Mbrëmja e kaluar i gjeti edhe në disa çaste romantike të cilat i ndanë edhe në rrjetin social Snapchat.17 18

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here