“Cash Only” i Shrelit merr çmim në “Fantasia Film Festival”Pas një prezantimi të suksesshëm në festivalin e filmit “Fantasia” në Kanada, filmi “Cash Only” me skenar te Nickola Shrelit (i cili dhe interpreton ne rolin kryesor) është shpërblyer me çmim.

Malik Bader, regjisori i filmit ka marrë çmimin e “Regjisorit më të mirë” në këtë festival, duke shënuar kështu dhe çmimin e parë për “Cash Only” gjatë udhëtimit të tij nëpër festivalet ndërkombëtare.

“Cash Only” është një film që duhet patjetër, përkatësisht t’i shtohet listës suaj të “filmave të vitit”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here