Carolina drejt divorcitMartesa e Caroline-s se Monaco-s dhe Ernst te Hannover ka arritur ne fund. Hipoteza e nje divorci sa vjen edhe konkretizohet me shume.

Mesa duket monarkistja do te deshmoje kunder te shoqit ndaj nje procesi gjyqesor te hapur ndaj tij, pasi vite me pare ai akuzohet se ka sulmuar pronarin e nje hoteli per shkak te volumit shume te larte te muzikes.

Asokohe Carolina u merzit shume me sjelljen e e Ernst, por ishin martuar vetem prej viti…

marr nga Top-Channel

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here