Carla Bruni-Sarkozy po i qëndron pranë bashkëshortit në fushatën elektorale. Ajo i jep mbështetje dhe…disa puthje të ëmbla.

Tashme që Nicola Sarkozy është zyrtarisht kandidat për president, përveç mbështetjes se këshilltareve ka edhe atë te bashkëshortes. Ajo është gjithmonë pranë tij dhe kujdeset për te.

Para intervistës dhëne për TF1 te mërkurën, ajo përveçse kujdeset për anën estetike te burrit te saj, i jep edhe një puthje. Nga ana tjetër duket qarte se ai kënaqet nga ky gjest… Nëse iu ka shpëtuar pa pare, po ua tregojmë ne.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here