Carla Bruni ne Venezia pa bashkeshortin e sajModelja dhe këngëtarja e bukur Carla Bruni ka shkuar në Venezia në njëcermoni.Zonja e parë franceze ndodhet në këtë udhetim pa bashkeshortin e saj, Nicolas Sarkozy.

Kjo është hera e parë qëkurse ata janë martuar dhe kur zonjusha e bukur franceze ka udhëtuar pa bashkëshortin e saj.

Por, kjo s’ka ndodhur me qëllim sepse presidentit francez iu desh të kthehej në minuten e fundit, ndërkohe që prezenca e tij ishte e konfirmuar prej ditësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here