Capital T shijon ‘parajsën tokësore' Capital T është duke publikuar vazhdimisht fotografi nga pushimet e tij në Tajlandë.Imazhet që sjell reperi janë shumë të bukura saqë padyshim se secili ia ka lakmi.

“Vetëm dua t’i motivoj njerëzit dhe të jem një shembull për të arritur gjithçka që keni ëndërruar, duke mos u ndalur kurrë, duke punuar shumë, duke u bërë lider, duke frymëzuar të tjerët, duke injoruar urrejtësit dhe ata që nuk besojnë”, ka shkruar Kapo në njërin prej postimeve të tij.

 

Capital T shijon ‘parajsën tokësore'

 

Capital T shijon ‘parajsën tokësore'

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here