Çani: E vërteta e jurisë së “Miss & Mister Pornostar”U njoftua nga Kika i “Big Brother 8”, se ai do të organizonte “Miss & Mister Pornostar”, pak muaj më vonë dhe se kryetar jurie do të ishte gazetari Arjan Çani.

Por sipas burimeve të “Express”, Arjan Çani e ka mohuar këtë duke thënë se mund të jetë një dëshirë e Kikës, por ai nuk ka bërë asnjë marrëveshje për këtë konkurs.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here