Elisabetta Canalis del topless në dritaren e ballkonit të dhomës së një hoteli në Rimini, Itali. Show girl-ja italiane ndodhet atje për panairin “Fiera del Wellness”.

Pamjet të lënë pa frymë, Eli topless në dritare me flokët e crregullt dhe të mbledhur, pa tualet, por në një formë përfekte trupore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here