Elisabetta Canalis ka pozuar nudo dhe ka qenë një arsye shumë e fortë që ajo ka vendosur të bëjë një gjë të tillë.

Ajo është bashkuar me grupin “Peta” në mbrojtje të kafshëve, “

Ëshë një arsye shumë e fortë mbrojta e kafshëve derisa unë kam vendosur të zhvishem, që e vogël kam qenë për mbrojtjen e kafshëve dhe jam shokuar nga keqtrajtimi i tyre dhe për këtë arsye vendosa të bej një gje të tillë- ka theksuar Canalis.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here