Cameron Diaz nuk i nevojitet një burrë. Ajo i blen vetë vetës lule!Fakti që është një aktore e njohur dhe mjaft e adhuruar nga meshkujt, nuk do të thotë që ajo mos t’i bëjë qefin vetëvetes dhe të blejë një tufe me lule.

Disa ditë pas Shen Valentinit Cameron është vënë re duke blerë një buqetë me lule të këndshme përpara se të shkonte në një mbledhje të rëndësishme në New York City.

Tani, fakti nëse ajo i mbajti për vete ato lule, apo ja dhuroi të dashurit të saj mbetet një mister për të gjithë ne.

Por ideja ishte kjo; “Ajo dëshironte një buqetë me lule si simbol dashurie, ajo e donte aq shumë saqe e bleu vetë një të tillë, duke mos pritur t’a bënte partneri i saj.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here