Diaz raportohet se ka shijuar një varg takimesh të zakonshme me yllin e bejsbollit Alex ‘A-Rod’ Rodriguez.

Aktorja e filmave “Charlie’s Angels” raportohet se ka filluar një romancë sekrete me sportistin, pasi ata ishin takuar në një ndejë në muajin shkurt.

A-Rod është me Cameron. Ata e mbajnë lidhjen të fshehtë, por ata janë së bashku dhe plotësisht të pushtuar nga njëri-tjetri”, ka thënë burimi për revistën ‘Life and Style’.

Lidhja e tyre thuhet se është në fazat e hershme dhe thuhet se as sportisti dhe as aktorja nuk janë duke dashur ta bëjnë atë serioze.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here