Çfarë po ndodh me Cameron Diaz? Diva e hollivudit javët e fundit duket se është në krizë estetike. Pak ditë më parë u fol për një zmadhim të gjoksit.

Por ajo që u pa në mbrëmbjen e organizuar pas ndarje së cmimeve të “Golden Globe” është e pabesueshme.

39-vecaraja gjithmonë ka ditur si të vishet dhe në nxjerrë më bukur trupin e saj të gjatë, por kaq shumë muskuj dhe me këta flokë shkurtër, ajo ka zhgënjyer.

Shpatullat e saj të gjëra dhe muskujt janë pasojë e stërvitjeve të shumta që kryen cdo ditë, por duket se ajo e ka ekzagjeruar pak. Të gjtha mediat e ndryshme daljen e saj në “Golden Globe“, e kanë quajtur një dështim total estetik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here