Caitlyn Jenner 1 milionë ndjekës në TwitterAtleti i njohur Bruce Jenner, i cili së fundmi e ka ndërruar gjininë nga mashkull në femër, dhe njëkohësisht edhe emrin nga Bruce ne Caitlyn, ka thyer një rekord në rrjetin social Twitter.

Ajo për vetëm 4 orë ka mbledhur mbi 1 milionë ndjekës, duke e thyer kështu rekordin që e mbante Presidenti Barack Obama.
Rreth këtij fakti Caitlyn është shprehur e lumtur dhe e nderuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here