Butrint feat. Real & Blunt sjellin kilpin “Ki me lyp” Butrinti në bashkëpunim me Real 1 dhe DJ Blunt-in, sapo ka lansuar premierën e këngës Ki me lyp.

Kënga ishte paralajmëruar dy javë më parë, derisa llogaritet si një promovim për këngëtarin e ri, Butrintin.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here