Buraku dhe grupi fama vinë Çunat e qefit Djelmoshat e grupit atraktiv Buraku dhe Grupi Fama;, kësaj radhe vinë ashtu siç nuk jemi mësuar ti shohim.Pas shumë baladave të suksesshme, ata na e sjellin një hit të vitit 2016, që përçon një mesazh shumë të bukur për të gjithë pa dallim.

I gjejmë, me një stil me ndryshe, të hareshëm, dhe aktorë të mrekullueshëm ne klipin e tyre Çunat e Qefit.

Muzika dhe orkestrimi i këngës është punuar nga pjesëtari i grupit Kushtrim Hajrullahu, me tekst të Kreshik Avdiut, ndersa klipi është punuar nga Produksioni ASHA.

E neve nuk na mbetet tjetër vetëm të bëjmë qef, me këtë këngë dhe klip shumë të bukur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here