Të shtunë në arenën “Metropolis” u mbajt festivali i parë hip-hop me yje nga Maqedonia dhe Ballkani. Festivali ishte mjaft i vizituarm kurse yjet e mbrëmjes me qëllim apo jo ishin kërcimtaret nga Bullgari.

Duhet t’i lëvdojmë edhe Edo Majka, Gru, DJ Pleja dhe “Toksikologjia”, të cilët në maksimum e kanë lëvizur publikun.

Mbrëmjen e nxehu Goce i “SAF”, i cili ia kujtoi publikut disa hite arenbi të harruara, kurse nuk i la anësh as ato më të rejat.

Si dëshmi e mbrëmjes së madhe të së shtunës ju përgatitëm një galeri me mbi njëqind fotografi midis të cilave nuk e harruam as publikun, Shikojeni, keni se çfarë të shihni, kurse ndoshta mund të gjendeni në ndonjë prej tyre.

Kënaquni me kërcimtaret e mrekullueshme, sidomos për ata që nuk kishin mundësi t’i shihnin të shtunë në mbrëmje!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here