Jemi mësuar ta shohim gjithmonë nën efektin e batutave të njëpasnjëshme që përcjell në skenë. Një aktor i vërtetë që me performancën e tij në skenë server shumë humor.

Por në fakt jasthë skenës, Elvis Pupa është shumë serioz, madje dhe shumë i matur në gjithçka që thotë. Miqtë e tij më të mirë janë ata që e njohin tamam tipin e tij dhe ku bashkë ndihen mirë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Kjo foto që servirim për ‘Bluetooth’ është ndryshe nga gjithë të tjerat për Elvisin, këtë herë jo duke interpretuar apo pas kuintave në përgatitje për të dalë në skenë.

Ky është një imazh i jetës së tij private të përditshme, ku siç shihet vajza që ka përkrah është vërtetë simpatike. Nuk dihet ndonjë detaj për të, ndërkohë që vetë Elvisi këtë foto e ka vendosur në profilin e tij personal në internet. /Bluetooth/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here