Willis është hidhëruar në Ashton Kutcherin, pasi që ky i fundit e tradhtoi ish-gruan e Bruce, Demi Moore.

Aktori Willis ishte i martuar me Demin para tri viteve dhe ai ka tri vajza me aktoren. Burimet thonë se Bruce nuk ka dëshiruar që Demi të prishet me aktorin e Ashtoni.

“Kur Bruce dëgjoi që ai e ka tradhtuar ish-gruan e tij me një vajzë të klubeve të natës, ai u hidhërua shumë dhe ndjeu shumë dhimbje”, tha një burim.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here