Pierce Brosnan, nuk mund ta shohë Daniel Craig duke luajtur rolin e James Bonde, pasi filmi ishte e ardhmja e tij.

Brosnan u befasua kur në vitin 2004 producentët e informuan atë se ai do të zëvendësohet nga Craig, dhe ai kurrë nuk e ka parë këtë të fundit duke luajtur në “Casino Royale”.

Jam përpjekur ta shoh atë në aeroplan dhe DVD u thye.

Kujdestari erdhi dhe e ndërroi dhe u thye për të dytën herë, dhe thash, Ok, Zoti ndoshta thotë diçka me këtë’. Andaj kurrë nuk iu kam afruar më (DVD-së)”, ka thënë Brosnan.

Vërtet ishte zhgënjyese. Isha e befasuar. Dhe e pranova këtë vetëm pasi isha i tronditur për 24 orë”, ka shtuar aktori për momentin kur zëvendësuar në rolin e Bondit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here