Brooke Shields dëshiron ta zgjerojë edhe më shumë strofullin e saj.

Shields, e cila ka dy vajza, Rowan, gjashtëvjeçare, dhe trevjeçaren Grier me burrin e saj Chris Henchy, shpreson ta zgjerojë familjen në të ardhmen, por ka frikë se koha po kalon.

“Dua më shumë fëmijë. Nuk e di se sa gjatë do të bjerë koha time, andaj do të varet nga mosha”, ka thënë aktorja.

Pavarësisht vështirësive për të ndarë jetën familjare nga karriera, Brooke thotë se fakti se ka një familje më përkrahëse e bën këtë më të lehtë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here