Britney Spears është parë dje duke lënë një studio e cila është duke punuar intensivisht në projektin e saj të ri.

Mediat kanë vënë re se princesha e popit ka fituar peshë, e cila sipas gazetarëve duket paksa e çuditshme duke marrë parasysh se kohët e fundit, ka stërvitur duke punuar shumë.

Prandaj, ato menjëherë nxorën thashethemet për shtatzëninë e këngëtares.Spears nuk ka fituar vetëm peshë, por barku i është rritur dhe fytyra e saj duket më e fryrë.Jason Trawick mund të bëhet baba i fëmijës, i cili kohët e fundit ka thënë se do edhe një fëmijë të tretë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here