Britney Spears ka thënë se ajo është bërë e “keqe” dhe “e ndyrë” kur ak mësuar më shumë për seksin në moshën 12 vjeçare.

Në një intervistë për një revistë, këngëtarja e hitit “Toxic” është pyetur për këtë kur i është kërkuar të dijë më shumë për jetën e saj sentimentale.

“Kur isha 12 vjeç. Nëna me tregoj për seksin. Pas kësaj u bëra e keqe dhe e ndyrë, sidomos nga goja”, tha ajo. 

Realisht Britney kishte pasur një karrierë më të suksesshme kur kishte qenë e re, por me kalimin e kohës ajo ka pasur vështirësi në karrierë, pikërisht për shkak të problemeve në jetën private.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here