Princesha e popit, Britney Spears,  nuk ka celular.

Këngëtarja e ka zbuluar këtë fakt interesant në një seksion të veçantë të revistës ‘US Weekly’, në të cilën personazhet publikë rrëfejnë sekretet e tyre.

Spears, albumi i së cilës ‘Femme Fatale’ del në treg javën e ardhshme, tregon gjithashtu se ajo ka 50 çanta të cilat i ndërron shpesh, lahet 2 herë në ditë dhe se i pëlqejnë shumë akulloret.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here