2Këngëtarja e famshme, Britney Spears nuk duket aspak mirë në paraqitjen e radhës.

Spears, e cila dikur pëlqëhej nga fansa të shumtë anë e kënd botës ka humbur thuajse krejtësisht shkëlëlqimin në pamjen e saj, shkruan Indeksonline.

E veshur me një fustan të kuq dhe të shkurtër Spears, ka habitur ndjekësit e saj në Instagram.

1

Imagjinoni një situatë kur çdo gjë që bleni, çdo lëvizje në karrierën tuaj dhe bile edhe e drejta e juaj për përkujdesje ndaj fëmijëve duhet të shqyrtohet e mbikëqyret nga dikush tjetër.

Kjo është një jetë e kontrolluar, që për tashmë tetë vite është duke e jetuar Britney Spears.

Një hulumtim i New York Times ka gjetur se ikona e muzikës pop vazhdon të jetë nën konservatorizmin e babait të saj dhe mbikëqyrjen e avokatit.  Që të dy kanë kontroll të jetës së saj.

Kjo ka ndodhur që nga vitit 2008 kur familja e saj u zhvendos për të menaxhuar punët e Spears derisa ajo kishte probleme të mëdha me alkool dhe abuzim të drogave.

Që nga ajo kohë, Spears kishte filluar të marrë jetën dhe ka vazhduar me sukses karrierën e saj.

Thuhet se kjo përkujdesje strikte ka ndihmuar atë për të përmirësuar shëndetin dhe të kthejë karrierën e saj në rrugën e duhur, shkruan The Independent.

Babai i saj ka kontroll të mirëqenies së saj dhe mbikëqyr edhe financat e bijës.  Në fakt, çdo blerje që Spears e bënë regjistrohet në dokument gjyqësore, dhe ajo nuk mundet që të marrë vendime të rëndësishme financiare pas aprovimin paraprak të babait dhe avokatit.

Një përkujdes i tillë bëhet shpesh për njerëz në moshë apo me probleme mentale.

Por, viteve të fundit, disa ndalesa janë hequr për këngëtaren 34 vjeçare, për shkak të progresit të saj.

Ajo nuk e ka kontestuar këtë përkujdesje, dhe nuk ka ndonjë datë të caktuar se kur do të përfundoj.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here