Britney Spears i del gjoksi në skenëBritney Spears u ka dhënë fansave më shumë se sa që ata kishin ardhur për të parë gjatë së mërkurës mbrëma në një koncert në Las Vegas.

Në mes të performancës, 35 vjeçares i ka dalë gjoksi sheshit.

Duke kënduar dhe energjike në skenë, këngëtares i del gjoksi pasi që rrobat e ngushta nuk ia përthekojnë dot.

Britney Spears i del gjoksi në skenë

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here