Jemi në fundjavë dhe një nga detyrat e prindërve është të shoqërojnë fëmijët e tyre në aktivitetet sportive.

Britney Spears ndoqi dje lojën e bejsbollit të të voglit Jayden James në Los Angeles.

Së bashku me këngëtaren ishin bashkëshorti i saj, Jason Trawick, dhe prindërit Lynne e Jamie./tch/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here