Britney Spears është e paafte për të gjykuar!Këtë e vendosi Gjykata e Lartë e Los Angeles, për sa i përket  mbretëreshës së Pop-it.

Gjykata ka vendosur gjithashtu, ta mbyllin për momentin fashikullin me të dhënat e personale përsa i përket trajtimit psikiatrik ende në vazhdim sepse mund te dëmtojë imazhin e Spears.

Për momentin, princesha e ish Pop-it nuk mund të marrë vendime të rëndesishnme për veten e fëmijet e saj pa marrë miratimin e kujdestarve të saj.

E gjithë kjo është bërë për shkak të drogës dhe alkoolit që kanë paralizuar  Britney në vitet 2007-2009 kur  u divorcua nga burri i saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here