Këngëtarja Britney Spears ka refuzuar një ofertë prej 10 milionë dollarësh amerikanë për t’iu bashkuar sezonit të ri të “X Factor”.

Raportet e kësaj jave thonë se Spears e ka cilësuar si jashtë kohe ofertën që i është bërë dhe ka vendosur që të mos ndërmarrë një angazhim të tillë.

Aktualisht Spears është duke menduar një tjetër ofertë për të kënduar mbrëmjeve në një hotel në Las Vegas, njësoj siç bën Celine Dion, transmeton Lajmifundit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here