Eshtë një prej artisteve më të suksesshme në botë dhe mes atyre që kanë fituar më shumë para në vitet e fundit…e megjithatë duket se kohë dhe para për një krehje flokësh nuk ka.

Bëhet fjalë për Britney Spears, e cila jo rrallë është shfaqur në publik e pakrehur dhe e pakujdesur për veten.

Këtë herë ajo është fotografuar në Beverly Hills me një pamje të shkatërruar, transmeton TCH. Sipas revistës “Forbes”, Britney është klasifikuar në vendin e tretë për fitimet e arritura në 12 muajt e fundit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here