Britney Spears ka ‘sulmuar’ tabloidët se kanë publikuar gënjeshtra kinse këngëtarja po e lëndon veten.

Muajin e kaluar, The National Enquirer dhe The Globe spekuluan kinse këngëtarja e hitit “Toxic”, po e lëndon veten, pasi ajo ishte fotografuar teksa kishte një nxirrje në krahun e saj.

Mirëpo, Spears ka reaguar nëpërmjet faqes së saj zyrtare ku thuhet se krejt çka kanë shkruar tabloidet për këtë rast, janë të pavërteta.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here