Pas krizës ekonomike në Nevada, shumë femra u detyruan të shndërroheshin në prostituta për të mbijetuar.

Prej të gjitha profesioneve dhe jo vetëm, erdhen dhe u bënë prostituta të shtëpive publike në Nevada, transmeton The Sun.

Shikoni fotografitë për të parë se çfarë ndodh brenda atyre shtëpive.8 9 10 11

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here