Ajola Xoxa, bashkëshortja e kryetarit të bashkisë së Tiranës, Erion Veliajt sapo ka ndarë fotot më të ëmbla të para ndonjëherë.

Ajo mban në duar Kajanin e vogël dhe ka treguar nga ai më tepër se ndonjëherë më parë. Në foto duket dhe atmosfera festive e krijuar në shtëpinë e tyre.

Nuk mund të mbetej dhe jashtë vëmendjes pamja e Ajolës, që duket në formën e saj më të mirë. 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here