Përderisa ditëlindjen e fëmijëve jo shumë kohë më parë festoheshin si mundeshin, vitve të fundit edhe me përmirësimin e kushteve ekonomike, atyre po i kushtohet edhe më shumë vëmendje.

Por, kur prind është një këngëtar i famshëm, atëherë festa nuk ka se si të jetë ndryshe përpos përrallore.

E tillë ishte edhe ceremonia e ditëlindjës së dytë të djalit të Alban Mehmetit, Lurnit.

E nëna e Lunrit, Fjolla, para pak minutash ka publikuar disa fotografi në rrjetin social Instagram, ku i ka uruar djalit të gjitha të mirat.

‘Gëzuar ditëlindjen e dytë, djali më i bukur dhe intelegjenti ynë. Ne jemi krenar për ty, fjalët nuk mund ta përshkruajnë dashurinë që kemi për ty.  ZOTI të bekoftë’, ka shkruar Fjolla në Instagram.

Për më shumë Express, jua përcjell disa foto nga festa e ditëlindjes.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here