Brad Pitt ka shprehur përkrahjen e tij për vendimin e Bashkisë së NewYorkut për të legalizuar martesat e të njëjtës gjini.

Aktori hollywoodian, i cili është duke rritur gjashtë fëmijë me Angelina Jolie, është i kënaqur nga vendimi i fundit.

“Është inkurajuese që Neë Yorku i është bashkuar lëvizjes për të garantuar respektimin e të drejtave të njeriut. Asnjë shtet nuk duhet të vendosë kush të martohet dhe kush jo”, tha Brad Pitt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here