Brad Pitt nuk është përdorues i lëndëve narkotikeAktori i njohur Brad Pitt është përballuar me disa akuza javëve të fundit, për dhunë fizike ngaj fëmijëve të vetë.

Ngjarja ka përfunduar deri në gjykatë, ndërsa një ndër kërkesat kryesore kanë qenë realizimi i analizave për përodrim droge, për të vërtetuar pafajsinë e tij me anë të gjendjes stabile të shëndetit.

Brad ka kryesre me sukses këto analiza, dhe rezultatet kanë qenë negative, çka tegon se ai nuk është një përdorues i shpeshtë i lëndëve narkotike, madje mund të mos jetë fare.

Gjatë këtij muaji aktori është marrë në intervistë dy herë, gjersa pritet që të dëshmojë sërish në gjykatën e Los Angelos në fund të tetorit.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here