Brad PittFanatizmi në arkitekturë i Brad Pitt ka bërë që ai të shpenzoj 70 000 dollarë për të ndërtuar një shtëpi për minjtë e tij të vegjël.

Aktori i kategorisë së rëndë në Hollywood ka qenë i fascinuar nga dizajni dhe ka konstruktuar dhe personalisht ka shikuar këtë projekt që gjendet në një pasuri të patundshme franceze.

Ajo ka mure të tuneleve, kolona dhe platforma të cilat i bëjnë mijtë që të ndiejnë në çdo detal për këtë parazitë të planetit.

Në vitin 2005, aktori i filmit “Inglourious Basterds”, ka punuar me arkitektin e njohur Frank Gehry – të cilët krijuan edhe një ndër veprat më të njohura të arkitekturës në botë.

Brad po ashtu ka dizajnuar dhe zhvilluar një arkitekturë të një shtëpie buzë bregdetit në Hove, në Sussex-in Lindorë, edhe pse ajo nuk është ndërtuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here