Pitt ka bërë bamirësinë e tijë të fundit në mbrojtje për të drejta të barabarta në martesë, në Maine, Maryland, Minnesota, dhe Washington. Aktori i “The fight Club”, ka dhuruar një shumë të madhe parash duke shpresuar të favorizojë më shumë martesat e homoseksualeve.

Në një email ai është shprehur, “Është për të ardhur keq që jeta e njerëzve dhe marrdheniet e tyre diskutohen si një problem ditor dhe asgjë më shumë”. Disa kohë më para ai ka thënë  me një qëndrim mjaft strikt që “Çdo amerikan ka të drejtë të martohet me atë që do, çfarëdo gjinie të preferojë. Asnjë shtet nuk ka të drejtë të vendose se me kë duhet të martohemi dhe më kë jo.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here