Brad Pitt dhe Angelina Jolie pas vizitës së tyre në Bosnje kanë vazhduar në bregdetin e Budvës në Mal të Zi.

Brad Pitt në vitin 1988 ka gjiruar filmin “The Dark Side of the Sun” në Budva ku ai kishte kaluar shumë qaste të mira. Ai tha se gjithmonë kam dashur ta sjell gruan time dhe fëmijët e mijë në këtë natyrë kaq të mrekullueshme.

Angelina si ambasadore e UNHCR ka qenë për vizitë humanitare në Bosnje këtë të hënë, së bashku me burrin e saj Brad Pitt për ti ndihmuar njerëzit që jetojnë në kushte të mjerueshme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here