Valbona Selimllari, një nga per sonazhet më të dashur të ekranit e reflekton mirësinë e saj jo vetëm në portret, por edhe në komunikimin e saj të ëmbël .

Tregues më së miri i kësaj çka themi ka qenë program i saj “Nga e para”, që jo vetëm e rikthehu në ekranin e vogël, por edhe pati një impakt pozitiv dhe u mbështet pa masë nga audienca. Në fund të fundit, ajo është Bona në të vërtetë. Njerëzore, humane dhe e vërtetë!

Këtë natyralitet të saj, ajo e shfaq me çdo njeri që njeh dhe vlerëson. Në këtë rast, ajo i ka dhënë disa komplimente anëtares së jurisë së “X Factor Albania”, këngëtares Vesa Luma, të cilën ajo e vlerësoi për komentet mjaft motivuese që u bën konkurrentëve të kësaj gare muzikore. Nga ana tjetër, ndërsa për të gjithë vera po sjell planet e pushimeve, për Selimllarin po fillojnë përgatitjet për edicionin e dytë të programit të saj!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here