Bollywood ka folur per 11 shtatorin ne Festivalin e Berlinit me “My name is Khan” te Karan Johar.

Filmi jashte konkursi tregon per marredheniet e dyshimta mes islamikeve dhe perendimoreve pas sulmeve te kullave.

Gjithcka vertitet rreth titullit: “My name is Khan and I’m not terrorist” dhe kjo ne fakt eshte fraza qe protagonisti kerkon t’i thoje presidentit te Shteteve te Bashkuara.

Dhe finalja, ne nje stil perfekt te Bollywood-it, mes loteve, muzikes dhe te qeshurave mbyllet nen shenjen e shpreses.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here